​Tietääkö tai muistaako kukaan blogia nimeltä Me kaksi ja Vauva ?​ Joo,niin mä arvelinkin; ihan neva höörd ! :D Kirjoitin kyseistä blogia, mutta jouduin kuitenkin ajan puutteen vuoksi lopettamaan. Muutto uuteen kotiin sekä uusi vauva sekoittivat arjen jo ennestään sekavaa pakkaa niin valtavasti.​ Nyt puoli vuotta myöhemmin olen alkanut kaipaamaan kirjoittamista ihan valtavasti ! Halusin aloittaa kuitenkin homman täysin puhtaalta pöydältä, joten vanha blogi on poistettu kokonaan uuden tieltä :)

Pieni itsensä esittely lienee paikallaan. Olen 25-vuotias kahden pojan äiti. Esikoinen 12/13 syntynyt, ja tämä pienin 02/15. Kyllä. Masokisti-Mari tässä päivää, lapset ovat vuoden ja 2kk ikäerolla. Toistan tähän mantraa jota muutkin mulle hokee kun kuulevat poikien ikäerosta "... Mutta hei, pian niistä on seuraa toisilleen !"

​Olen onnistunut löytämään, tulisesta luonteestani huolimatta, rinnalleni myös avopuolison. Kihlatkin olemme vaihtaneet 2014 ystävänpäivänä, romanttisesti Anttilan liukuportaissa. Tämä on ihan oma tarinansa, luultavasti postaan tästä myöhemmin lisää ! Meillä on kaksi koiraa ja pieni akvaariollinen kaloja. Jos se musta olis kiinni, meillä olisi myös kaneja, heppoja, lehmiä, papukaijoja, lampaita, kanoja ja vaikka mäyriä. Oon aika eläinrakas !

Entä mitä blogissa tullaan näkemään ? Ei ainakaan päivän asuja, koska oikeasti. Ei vaan pysty. En osaa pukeutua muuta kuin tyyliin verkkareihin ja t-paitaan :D Kirjoittelu painottuu siis arkeen lasten kanssa, luultavasti pieniin askarteluihin ja käsitöihin, kokkailuun ja leivontaan.Valokuvailustakun tykkään ihan hillittömästi ! Ja ehkä yritän joskus pudottaa nämä lanteille jämähtäneet raskauskilot. Ehkä.

​Tässäpä kupletin juoni lyhykäisyydessään ! :) Toivottavasti hyppäätte mukaan lueskelemaan ! :)

-Mari